Afstuderen Reflect on your reflection

‘Reflect on your Reflection’ is mijn afstudeerproject voor mijn HBO bachelor opleiding Allround Styling aan Academie Artemis, Amsterdam. Het is een fictief evenement, ontworpen voor luxe warenhuis de Bijenkorf in samenwerking met The School of Life. Het evenement biedt in de Bijenkorf workshops, lezingen en een onstpanningsruimte aan de overwerkte FOMO generatie. Ambitieuze jong volwassenen tussen 25 en 35 jaar oud. Die carrière maken, maar ook last hebben van stress en burn-outs in een gedigitaliseerde maatschappij, die 24/7 (digitale) beschikbaarheid vereist.

Casestudy À la

Het resultaat van mijn vijf maanden lange casestudy bij het sieraden- en interieur accessoire merk À la is het koffietafelboek ‘À la Our Story’. Deze casestudy was onderdeel van mijn HBO bachelor opleiding Allround Styling aan Academie Artemis, Amsterdam. Tijdens mijn onderzoek ontdekte ik dat À la’s wholesale klanten niet of nauwlijks op de hoogte zijn van het unieke verhaal en kernwaarden van het merk. Deze waarden heb ik gehighlight in het boek, doormiddel van vijf ‘rules to live by’: explore the world, discover treasures, support the local community, curate your collection and share with others.

Stage Marie Claire

Hierbij een sfeerimpressie van mijn halfjaar lange stage bij Marie Claire Nederland. Deze stage was onderdeel van mijn HBO bachelor opleiding Allround Styling aan Academie Artemis, Amsterdam. Tijdens deze stage was ik modeassistent van Fashion Director Simone Dernee. Ik ondersteunde haar, en de redactie, bij de dagelijkse werkzaamheden. Ik stelde meerdere shoppingpagina’s in het blad samen. Hield in- en uitgaande mode samples op orde, beheerde de agenda’s en aanvragen voor diverse fashion weeks.